חשוב לדעת

מסעדת סזאר ברחובות
סזאר – זה לא המילים זה המנגינה

בפארק המדע ברחובות, שוכן לו ביסטרו בר עם ניחוח וארומה של דיינר יפה ומעוצב באלגנטיות. איך שנכנסתי לתוך סזאר, לכדה את מבטי תערוכת בקבוקי יין, אשר סודרה במבנה של חצי סהר.

סזאר היא מסעדה וותיקה ומוכרת בלוקשיין מרכזי ברחובות. חלל המסעדה מחולק לשלושה חלקים, המאפשרים וריאציות שונות של בילוי: ישיבה על הבר; ישיבה סביב שולחנות בחלל המרכזי; ישיבה בתוך חדר פרטי המיועד לאירועים.

לא בכדי פוקדים את מסעדה אנשים רבים, גם באמצע שבוע, סזאר זכתה במעמדה כמסעדה פופולרית בזכות ולא בחסד. האוכל הטעים, האווירה הנעימה כל אילו הופכים את סזאר לחוויה גסטרונומית ממעלה ראשונה .

מלצרית חביבה הובילה אותי למקום ישיבה במעבה המסעדה.  התיישבתי בניחותא על אחת הספות הנוחות בצבע בורדו. הישיבה בקו החלונות של המסעדה, הוסיפה לערב שיק של פאן וסטייל.
ראוי לציין שהרושם הראשוני שהתקבל מהמסעדה היה של מקום נקי, מטופח ומאורגן בצורה יוצאת מהכלל.

המלצרית בירכה אותי לשלום והגישה לי את התפריטים. פתחתי ביין ירדן קברנה רמת הגולן שהוגש בכוס קריסטל רידייל ענקית. היין היה בעל ארומה פירותית ופתח את הטעמים לקראת הסעודה.

המנות הראשונות לא איחרו להגיע, זה התחיל בפיתה סא'ג – פיתה דרוזית ממולאת בשר טלה וחציל עם טחינה ועגבניות. בשר טלה רך עטוף בפיתה פריכה, המילוי של הבשר היה עשוי בצורה מדויקת עם תבלינים במידה נכונה.  

מנה מעניינת נוספת שהזמנתי היא הניוקי של טובה – ניוקי עם טריו מוצלח של: רוטב שמנת;  כמהין ופטריות אשר עטף וחיבק בחום את גלילי הניוקי מכל הכיוונים והפך את המנה הזו לפתיח מוצלח במיוחד. ניכר כי הניוקי היו מאוד אוויריים ובעלי טעמים עמוקים.

מוזיקת רקע שקטה ושילוב מעניין של כמה סגנונות תאורה: ספוטים מודרניים; תאורת קיר וכדורי אור לבנים, תרמו רבות לאווירה הנעימה בתוך המסעדה. תוך שאני  מתבונן ומתפעל מעיצוב הפנים המרשים של המסעדה, אל מרכז השולחן הגיעו שתי מנות עיקריות בעלות מראה מפתה מאוד.

מנת  אנטריקוט עם צ'ימיצ'ורי – מנה יפה עם 400 גרם של תענוג צרוף – ניכר כי נתח הבקר היה: טרי; עסיסי; עשוי במידה הנכונה ושופע טעמים ומיצים למכביר. המנה הגיע עם צ'יפס הבית, תפוח אדמה מזן בטר, אפוי ומטוגן יחד עם פטרוזיליה וגרידת לימון.

רצפת הפרקט מעץ עטפה את הקרקע עליה ניצבה המסעדה ונתנה למקום אווירה חמימה ונעימה בייחוד בחורף הקר.

המנה העיקרית השנייה הופיעה במיטב מחלצותיה על גבי הצלחת, פפרדלה זנב שור זנב שור סבוך בתוך פסטה ארוכה ורחבה שרוי בתור ציר בשר ויין אדום שלמעלה פרמזן. מנה מאוד טעימה ושילוב מרקמים מעניין של פסטה רכה וסיבי בשר.

לאחר שפסטיבל הטעמים של סזאר הגיע בהצלחה לקו הגמר, בחרתי שני קינוחים לחתום את הארוחה. האחד מלבי והשני גלידת לוטוס עם פצפוצי שוקולד וכדורי שמנת. שני הקינוחים לא איכזבו והיו מאוד מוצלחים גם מבחינת הטעם וגם המראה.

לסיכום: סזאר היא מסעדה מהאסכולה הטובה שרואה בגסטרונומיה ערך עליון, זאת מבלי לזנוח את סביבת האירוח. האורח שיגיע לכאן יזכה באוכל מגוון ומצוין לצד בילוי באווירה נעימה ונינוחה.

 

טלפון – 08-946-5444.

כתובת – חיים פקריס 3, פארק המדע , רחובות.

שעות פתיחה: ב'- ה'  11:45 – 22:30.
                    ו' .12:00 – 23:30        

נגישות – כן, יש בכניסה רמפה.

כשרות – לא כשר.

תאריך ביקור : 3/2/2019

תפריט המקום

מסעדות/עגלות קפה נוספות באיזור

מסלולי טיול אחרונים שפורסמו באתר

מסלולי טיול ליד המסעדה/עגלת הקפה

חשוב לדעת

מתאים ל
מתאים ל
רמת מחיר
רמת מחיר
סוגי מסלולים
סוגי מסלולים
סוג הלינה
סוג הלינה
רמת מחיר
רמת מחיר
מה כלול?
מה כלול?
נגישות
נגישות
סוג המסעדה
סוג המסעדה
רמת מחיר
רמת מחיר
כשרויות
כשרויות
משלוחים
משלוחים
נגישות
נגישות
סוג אטרקציה
סוג אטרקציה
מתאים ל
מתאים ל
נגישות
נגישות
נגישות
נגישות
רמת קושי
רמת קושי
סוג מסלול
סוג מסלול
מאפייני מסלול
מתאים ל
מתאים ל
עונה בשנה
עונה בשנה