מסעדת אלסובט בראמה היא עמוד השדרה המרכזי והמגדלור בתחום הקולינריה בראמה אשר בגליל. זה לא סוד שראמה הפכה למוקד קולינרי תוסס. המביאה מטיילים ואוהבי קולינריה ואוכל רבים לקרביה. alsubat היא מסעדת דגל, המערבת פיוזן מאכלים וטעמים רב. בניצוחם של חוסאם השף ורעייתו מימי שהיא קונדיטורית משכמה ומעלה. יחד הם הרימו כאן מסעדה לתפארת. שנולדה לאחר ההצלחה המסחררת של מסעדת אחוזת שולמית בראש פינה.
בעקבות הקורנה נסגרת "אחוזת שולמית" ואלסובט נפתחה במקום. במסגרת סיור עיתונאים מקדים לקראת פסטיבל"בא לי גליל" שמתקיים באזור "בקעת בית הכרם" בסוף מרץ. אכלנו אצלו וטעמנו מאכלים שמבחינתי היום קסם : מסחן על פוקצה, גבינת שאנקליש בתוך סלט עגבניות ובצל, כדורי ארנסיני נאים ממולאים בריזוטו, קובה בשר שילד לוותה בטבלי טחינה או יוגורט ולקינוח קפה שחור וגביעים מלאים בלובן מופלא עם טעמים שמימיים.
זוהי מסעדה חדשה שנפתחה רק מינואר 2021, המסעדה בעלת אופי משפחתי הפתוחה כל השבוע חוץ מיום שני. האירוח הוא בשולחנות בחצר מוצלת ושלווה. המסעדה ממוקמת בגרעין העתיק של ראמה בפסגת הכפר.
לפרטים והזמנות : 04-636-5334.
בוויז: רחוב אלסובאט ראמה.