טראק במושבה בת שלמה היא עגלת קפה פסטורלית הנמצאת ממש בכניסה ליישוב בת שלמה באזור אלונה. העגלה נמצאת באזור קסום ונפלא לא הרחק מהר חורשן.
בעגלת הקפה יש מקומות ישיבה רבים , חלקם מקורים. את העגלה לתפארת הזו שמוציאה מנות מופלאות וענוגות אמונים הזוג : עמית ואלה אבני.
על אם הדרך בין יקנעם (השער לצפון) לבין זיכרון יעקב . מעבר למקומות ישיבה המוקפים בפרחים וצבועים בצבע כחול מזמין. יש אזור חנייה בחינם.
אז מה אפשר לאכול כאן?
אז מעבר לאווירה מצויינת ומיוחדת ניתן למצוא תפריט רב גוני הכולל : בורקסים , קוראסונים מלוחים ( למשל קראוסון עם גבינת שמנת וסלמון) , כריכים מלחם רוסטיק הכוללים נקניקים עם ירק ,סלטים עשירים, טוסטים לילדים ,משקאות חמים , משקאות קרים ועוד.
במהלך הביקור בטראק במושבה בת שלמה התנסתי בבורקס גבינה שיש לומר היה טעים וקריספי בחוץ ונמוך מבפנים כמו שבורקס צריך להיות. כאמור הקרואסון סלמון היה מוצלח גם הוא.
המבחר כאן רב מאוד מצורף תפריט הכולל את מה שניתן לאכול במקום השווה הזה.
אז שאתם בדרך לצפון כדאי מאוד שתעצרו כאן להפסקה קצרה בין עם לקפה להתרענות או בין עם לארוחה קלה לאגור כוח להמשך החופשה שלכם.
שעות פתיחה
העגלה פתוחה בימים : שלישי ,רביעי, חמישי בין 7:00 ל 20:00 בערב.
בימים : ראשון, שני ושישי בין 7:00 ל – 15:00 .
וביום שבת בין 7:00 ל – 17:00.
איך מגיעים?
בוויז: טראק במושבה בת שלמה.