בתוך המתחם של מרכז מבקרים קסם הגולן נמצאת מבשלת בירה הנקראת בזלת ומסעדת בשרים איכותית ברוהאוס.
באותו המתחם הוקמה כאן לפני שנים ספורות מבשלת בירה איכותית הנקראת מבשלת הגולן היא מייצרת מספר סוגי בירות תחת המותג “בזלת”.
אתם בטח סקרנים לדעת מהו תהליך ייצור הבירה שכולנו כה אוהבים אז ככה, ישנן 2 חביות נירוסטה גדולות, בראשונה מתחיל התהליך, בישול של מים ולתת(שעורה או חיטה נבוטה שעברו תהליך של הנבטה ועצירתה בעזרת קלייה על-ידי חום בתנורים) בטמפרטורה של בין 50-70 מעלות צלזיוס. בשלב זה בתהליך, העמילן שבלתת מתפרק לסוכר. בשלב הבא מפרידים את הלתת מנוזל התירוש ומשם מעבירים אותו למיכל השני להרתחה ב- 100 מעלות צלסיוס ובישול הכישות גם כן, מה שנותן מרירות, ארומה וחומר משמר טבעי לבירה.
בשלב הבא והאחרון מעבירים את הנוזל המורתח למיכלי תסיסה דרך צינורות, מיכלי התסיסה, קרים מאוד, מוסיפים גם שמרים להתססת הבירה, מחכים בסבלנות כחודש, והנה יש לכם בירה מעולה.לאחר שהתענגנו על מגוון הבירות המוצלחות, תוצרת המבשלה, עברנו לחלק הקולינרי של הסיור שלנו.
בתוך המתחם של ייצור הבירה ישנה מסעדת בשרים איכותית במיוחד הנקראת ברוהאוס הגולן.ארוחה בשרית איכותית ביותר, הבשרים שהוגשו לנו היו עסיסיים מנתחים איכותיים מאוד, ניכר כי במסעדה שירות איכותי וטוב עם הפנים ללקוח, חלק מהארוחה המוצלחת שלנו ניתן לראות בתמונות המצורפות.
זוהי בהחלט מסעדה שווה למי שמחפש המלצה על מסעדה טובה באזור הצפון ברמת הגולן .