רוקיז הינו פארק אתגרי בחולון סמוך לפארק פרס. הפארק מחולק לשני חלקים : קירות טיפוס ופארק חבלים.
כאשר ליבת הפארק האתגרי היא קירות טיפוס לרמות קושי שונות ומגוונות. הפארק נמצא תחת כיפת השמיים, והוא למעשה בנוי ממספר קירות בעלי אופי שונה , למשל יש קירות המסומנים לפי צבע נקודות האחיזה שעליכם לטפס דרכם למעלה , מעין סוג של מסלול טיפוס לפי רמות קושי. כמו כן יש בחלק האחרוי של הפארק קירות טיפוס מיוחדים אנכיים לגמרי שבראשם יש באזר , בסגנון "נינג'ה ישראל" הרעיון הוא שזוג מטפסים עולים יחד ומי שמגיע ראשון לוחץ על הבאזר כך ניתן למדוד מי הגיע ראשון וכמובן לשפר מהירות טיפוס לפי הזמן שלוקח לטפס.
עוד בחלק האחורי יש פארק חבלים מיוחד הכולל הליכה באוויר על חבלים .בתוך החלק הפנימי של המתחם יש חדר המיועד לטיפוס לקטנטנים עם קיר נמוך.
במקום קירות טיפוס עד גובה של 15 מטר .ברמות קושי שונות מתאים לילדים מגיל ארבע ומעלה. ויש גם קירות מיוחדים למטפסים מקצוענים טיפוס שנקרא "הובלה" שזה טיפוסים בעזרת אדם שמסייע ומאבטח את חבל הטיפוס מלמטה.
כמו כן בפארק אתגרי רוקיז יש גם חוגי טיפוס עם מדריך מגיל 4 עד 18. הפארק כולל את כל הציוד הדרש לטיפוס על הקירות כגון: נעלי טיפוס ריתמת טיפוס, מגנזיום למי שמשתמש, עוד במקום יש פינת קפה בתשלום נוסף.